Jeg har ikke noe svar på disse spørsmålene, men jeg har et ekstra spørsmål: hvordan finner dere folk å ha lesering med? Er det slik at alle i leseringer har leseglade venner?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Når vi ønsket å starte opp lesering var vi to venninner som dro med oss folk i vennekretsen og etterhvert venner av venner av venner osv. Vi er flere som ikke kjente hverandre særlig fra før. Hvis du kommer i prat med noen nye folk om bøker så nevn lesering!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Svært få i min vennegjeng leser ( de som bor i nærheten av meg i alle fall), i hvert fall ikke så mye at de gidder å samtale om bøkene. Jeg har mast i årevis, uten hell, og fant endelig to stk i fjor som ville være med på en lesesirkel. En kollega, og en venninne som har bodd borte noen år. Altså er vi bare tre stk, men det er veldig kjekt!

Vi har bare hatt lesesirkel en gang, og da snakket vi løst og fast om litteratur, og anbefalte bøker. To av oss leser en bok den tredje av oss anbefalte, så neste gang skal vi diskutere den. Det er ikke sikkert vi kommer til å ha faste bøker å lese. Jeg er uansett veldig fornøyd bare med å få plapre om bøker:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For oss begynte det med at vi var flere foreldre som var sammen å så på fotballkamper som barna våre spilte, vi endte som oftes med å prate om bøker vi hadde lest og kom med anbefalinger osv mens vi så kamp. Da ble det til at vi bestemte oss for å gjøre dette på en skikkelig måte ved å ha en kveld viet bare til bøker. Første gang vi møttes i lesering var vi 4 stykker, gangen etterpå var vi 7 stk da noen kollegaer av oss ønsket å være med. Nå er vi 8 stykker og er en blanding av hverandres venner og kollegaer som deler felles leseglede.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågSilje-Vera Wiik ValeFriskusenHilde H HelsethEgil StangelandNicolai Alexander StyveelmeRufsetufsaHanne Kvernmo RyeJenny Dahl BakkenErlend Rødal VikhagenJakob Lund KlausenPirelliFindusVannflaskeBerit B LieHilde Merete GjessingNina M. Haugan FinnsonMcHempettAkima MontgomeryHarald KDanielDemeterTove Obrestad WøienJoakimKirsten LundChristoffer SmedaasKjell F TislevollKuboaaEileen BørresenmgeHeidiTonesen81Marianne  SkageIngunnJMads Leonard HolvikElinBeMalinMarianne AugustaAnn Christin