Enig med deg om at innledningen er veldig bra. Den var så herlig hverdagslig og "full of promise". Men ellers synes jeg boken er ujevn; enkelte partier er ganske spennende og enkelte partier gir ikke mening i det hele tatt (og ikke på en bra måte). Boken irriterte meg egentlig en god del, for her man fikk all denne informasjonen og jeg hadde forventet meg at ting, i hvert fall noe, skulle bli nøstet opp på slutten, men der ble jeg mektig skuffet. Synd, for denne boken hadde så utrolig mye potensiale og jeg hadde sett sånn frem til og lese den. Det er stor forskjell på bøker som er underlige, magiske, absurde etc., og bøker som bare er forvirrende og uklare, sånn som denne. Elsker den første typen, og irriterer meg grenseløst over den andre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Er det ikke dette som er meningen, at det ikke skal nøstes opp noe på slutten? Jeg har ikke fått lest den ennå selv, men ble veldig veldig fristet av en anbefaling jeg fikk fra en bibliotekar idag. Han mente at mye av boka dreide seg om gleden i å være underveis når man leste en bok. Når man fullfører en historie forsvinner også mye av gleden, det er morsommere å holde på med historien. Derfor er heller ingen av fortellingene i boka her fullført. Så slipper man å bli "ferdige" med dem, men du vil alltid ha dem med deg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

LailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian Axdal