Jeg er spent på det du sier der, for jeg er ikke kommet så veldig langt, og som sagt er det foreløpig så pass eventyraktig at jeg synes det går, særlig fordi handlingen er parallellt på flere plan. Men jeg kan godt komme til å reagere slik du beskriver.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Her har jeg visst skrevet fortere enn hodet har fått tenkt. Leste en del sider, men kom aldri så veldig langt før jeg følte at atmosfæren i denne boken klarte jeg bare ikke. Så da andre skreiv at der ville bli mye blod, underverden og eventyr ga jeg opp. Samtidig forstår jeg at andre vil kose seg med den. Håper dette var et bedre svar enn innlegget :-))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte Furuseth