Muntlig fortellertradisjon i mange fasetter. Lett blanding av bibelen, tusen og en natt, eventyr og dagens historie. Litt vanskelig å forholde seg til i begynnelsen, mye blod og underverdner, men alt falt på plass etter hvert, og det ble faktisk veldig interessant og spennende å se hva som skjedde videre.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Bra bok - har akkurat avsluttet den. Mange historier, flere flettet i hverandre så det gjelder å skille personer og hendelser fra hverandre. Jeg måtte bla tilbake flere ganger.. Jeg likte den godt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er godt i gang med denne og liker den også godt. Foreløpig synes jeg volden er så eventyraktig fortalt at det ikke har gått inn på meg. Men boken tegner bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er en veldig god bok, men syns ikke den er av de lettest tilgjengelige. Derfor forundrer det meg litt at den er blitt en bestselger. Men godt er det, og spennende er det å lese bøker fra en kultur som jeg overhodet ikke kjenner noe til. Lykke til videre med lesinga!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Huff, nei dette var ikke en bok for meg. Det ble alt for mye blod og underverden etter min smak. Likevel kan jeg se den har noe ved seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er spent på det du sier der, for jeg er ikke kommet så veldig langt, og som sagt er det foreløpig så pass eventyraktig at jeg synes det går, særlig fordi handlingen er parallellt på flere plan. Men jeg kan godt komme til å reagere slik du beskriver.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her har jeg visst skrevet fortere enn hodet har fått tenkt. Leste en del sider, men kom aldri så veldig langt før jeg følte at atmosfæren i denne boken klarte jeg bare ikke. Så da andre skreiv at der ville bli mye blod, underverden og eventyr ga jeg opp. Samtidig forstår jeg at andre vil kose seg med den. Håper dette var et bedre svar enn innlegget :-))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas Bokleser