Ok:) Skjønner hva du mener, jeg har tenkt det samme om andre bøker. Savner en forklaring som binder det hele sammen og gjør det troverdig for leseren. Noen ganger trenger det ikke engang å være en direkte forklaring, bare ett eller annet som gjør at forfatterens historie ikke kan være noe annet enn sann. Vanskelig å forklare... Jeg har lest veldig lite vampyrlitteratur før Twilight (det betyr ingen ting...) så jeg har ikke et ferdig bilde av hvordan vampyrer er som du. Men nå tenkte jeg at jeg skal prøve meg på Bram Stokers Dracula og se hvordan en "ekte" vampyr skal være;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Skjønner hva du mener :) Og ja, hvis du skal lese en vampyrbok her i livet, er Dracula tingen. Mange har riktignok reagert på at den er litt lang i perioder hvor lite skjer, men de gangene det skjer noe er det kjempespennende. Og den virkelig kontrasterer de overnaturlige mytene med det vitenskapelige, moderne og lite overtroiske menneske.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da har jeg kommet meg gjennom Dracula! Men må innrømme at jeg ikke likte den.. For det første så har jeg aldri likt epistolary novels (hvordan sier man det på norsk?:p), og for det andre så har jeg funnet ut at horror virkelig ikke er noe for meg:p Ser for meg å sitte og lese Dracula by candlelight på en mørk og stormfull natt på slutten av 1800-tallet.. Er utrolig lettskremt! Men jeg er enig i at det er en veldig godt skrevet bok som absolutt bør leses av de som er glade i den sjangeren! Men for min egen del foretrekker jeg den romantiserte vampyren til Meyer.. Sikkert den veldig jentete og ikke fullt så modige delen av meg som snakker:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

hehe. Alle har jo forskjellige smaker, det er nå enda godt. :P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det virker lovende, jeg har ikke noe imot litt lite handling så lenge kvaliteten er god. Dracula er en bok jeg har tenkt på å lese lenge, men aldri kommet rundt til det. Nå har jeg motivasjonen jeg trenger:) Fra Twilight til Dracula, det er så bra at man får utvidet horisonten litt gjennom bokelskere!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Terje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenKirsten LundBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaLinda NyrudKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.Ingrid HilmerIngvild STonesen81Bjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtRune U. FurbergLillevi