Enda en sparer! Jeg opprettet en tråd om det for en tid tilbake, men det viste seg å ikke være så mange av oss. Jeg har spart The Wind-Up Bird Chronicle også.. og Balansekunst, Forbrytelse og Straff, Morgen i Jenin, m.fl. :) Har bestemt meg for å slutte med denne sparingen nå og ikke bestille flere bøker før jeg har lest hva jeg har! (hehe)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Trekkoppfuglen (leste den på norsk; litt svak oversettelse rent språkmessig) var HERLIG! Elsket den boken :) Jeg klarer ikke å spare. Det er underlig det som skjer i hodet når man har lest ut en bok og skal begynne med en ny en. Noen ganger har jeg forsøkt å gå på noen av de tunge klassikerne i hyllen, men så er det som om en annen bare trekker hendene mine mot seg, og så blir det den. Gled deg til 1Q84, vaffal. Den er artig å lese!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, det kan bli for mye sparing, he-he. Jeg sparer også The Windup-Bird Chr! (begynte på den på lydbok) og Forbrytelse og Straff er på vent her også :-) Jeg liker å ha et visst utvalg å velge utifra og risikerer ikke å gå tom for lekyre med det første!... Gjør meg ferdig med Extremely loud & --- i dag/ morgen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Herlig!! Du er jo akkurat som meg, du :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudGro-Anita RoenAnne Berit GrønbechStig THarald KHanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenSynnøve H HoelSiriLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer Gabrielsen