Bok nr. 3 kommer 5. mars. Er bestilt og jeg kan knapt vente. Dette blir spennende. Kommer jeg inn i samme ut-av-verden følelsen som jeg gjorde med nr. 1 & 2?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 23 svar.

Som jeg misunner de som leser bøker på engelsk (regner med at dere ikke har lest den på japansk?). Selv må jeg vente på bok nr. 3 helt til oversetteren blir ferdig og norsk utgave kommer i mars. Kanskje jeg får ta meg selv i nakken og begynne å lese engelske bøker. Jeg vet det er en vane, men jeg blir altfor oppslukt av språket, foran historien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Den kom i mars i år. Løp og kjøp og kos deg allerede nå!!!!!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Søren og, jeg glemte jo at første boka var bok 1 og 2, og at andre boka var bok 3. Har allerede lest den, nedtur

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Uff da....ja, det må være nedtur :-))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg begynte på boka i går - hadde ikke lyst til å gå på jobb i dag. Så langt er boka like fantastisk som del 1 og 2.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Den er kommet! Kjøpte den på Tanum her om dagen! Veldig fint omslag, nesten finere enn det første!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, den dumpet inn i min postkasse igår! Nå er det bare å lese videre om Aomame og Tengo!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I dag leste jeg de siste sidene. Er du ferdig med den, Lise? Hva syntes du? Jeg syntes den var bra! Ble vel så oppslukt som av de første, men det kan være fordi jeg leste de to første så oppstykket, mens denne fikk jeg lest i større bolker.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg er halvveis og koser meg! Har ikke hatt så mye tid til å lese de siste dagene, men skal snart lese den ferdig. Da kommer jeg tilbake med min anmeldelse!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jippiii! Så bra! Røper ingenting, men jeg liker ikke å lese i presens...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I dag kom mine eksemplarer av bok 1, 2 & 3. Gleder meg som en unge! Må bare bli ferdig med Millennium trilogien først. Kos dere, Lise og Lewis! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

He-he, jeg har også gledet meg lenge til å lese dem. De står i hyllen alle tre her og. Men jeg driver liksom og "sparer"(!) dem, he-he. Hvis jeg klarer å vente, så skal de kanskje ligge på vent til påskeferien ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enda en sparer! Jeg opprettet en tråd om det for en tid tilbake, men det viste seg å ikke være så mange av oss. Jeg har spart The Wind-Up Bird Chronicle også.. og Balansekunst, Forbrytelse og Straff, Morgen i Jenin, m.fl. :) Har bestemt meg for å slutte med denne sparingen nå og ikke bestille flere bøker før jeg har lest hva jeg har! (hehe)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Trekkoppfuglen (leste den på norsk; litt svak oversettelse rent språkmessig) var HERLIG! Elsket den boken :) Jeg klarer ikke å spare. Det er underlig det som skjer i hodet når man har lest ut en bok og skal begynne med en ny en. Noen ganger har jeg forsøkt å gå på noen av de tunge klassikerne i hyllen, men så er det som om en annen bare trekker hendene mine mot seg, og så blir det den. Gled deg til 1Q84, vaffal. Den er artig å lese!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, det kan bli for mye sparing, he-he. Jeg sparer også The Windup-Bird Chr! (begynte på den på lydbok) og Forbrytelse og Straff er på vent her også :-) Jeg liker å ha et visst utvalg å velge utifra og risikerer ikke å gå tom for lekyre med det første!... Gjør meg ferdig med Extremely loud & --- i dag/ morgen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Herlig!! Du er jo akkurat som meg, du :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kjøpte den første boka for noen måneder siden, men har ikke lest den enda. Du gir meg lyst til bare å kaste meg over den, og det fort. Kanskje jeg skal ta den med når mannen min og jeg reiser til Istanbul i påsken? Da trenger jeg nok bare å ta med denne ene boka. ;-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, da burde du vel hatt den på Kindle eller et annet lesebrett! Den er tung! Håper det gikk greit med hotellet i Istanbul. Gleder meg til blogg-innlegg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er nå ferdig med denne boka som jeg hadde så store forventninger til! Det er farlig, det skal man ikke ha. Jeg ble dessverre skuffet. Ikke fordi boka er dårlig skrevet. Den er ganske underholdende og lettlest og det ble mye humring og morsomme Murakamiske metaforer. MEN, magien fra fra bok 1 & 2 var ikke lenger der! Jeg hadde ventet å få komme inn i dette universet som gjorde at verden ble delvis borte for meg mens jeg leste! Det skjedde ikke. Allikevel er boka absolutt lesverdig, men følger ikke opp forventningene man har etter bok 1 & 2.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg tror det er minst 10 år siden sist jeg brukte så lang tid på en bok som på 3'ern her. Jeg vet ikke helt hvorfor. 1&2 gikk fort. Synes ikke 3 var det samme. Når man spiller så mye på det overnaturlige tror jeg kanskje at det er fort gjort å tippe over i Mikke Mus-sjangeren. Er ikke helt overbevist om at han holdt seg på riktig side i 3'ern. Litt rart, for det overnaturlige var jo egentlig mer fremtredende i de to første

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg las alle dei tre bøkene i løpet av nokre veker. Magien var absolutt til stades i den tredje boka, kanskje til og med sterkare enn i den fyrste og den andre. Kanskje det skjer noko når ein bygger opp forventningar over lang tid?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det tror jeg du har rett i.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Lisbeth Marie UvaagHarald AndersenDolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H Hoel