Alle snakker om hvilken perle dette var, men jeg tillater meg å være litt skuffet. Jeg hadde nok litt høye forventninger til denne boken. Jeg har hatt den i hylla i nesten et år og lest bare positive omtaler. Det har hagla med terningkast seks. Opplever at den ikke griper meg helt, samtidig så er den ikke kjedelig heller. Jeg hadde kanskje ventet meg mer, det er vel der det ligger.

Boken var ikke på mer enn litt over 100 sider, og det gjorde meg ingenting når siste siden var lest. Dog har jeg tre til av henne i hylla, men nå har jeg ingen forventninger lenger, og da kan det hende at jeg blir positivt overrasket. Terningkast fire.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg synes heller ikke denne er på høyde med "Storm i juni", "Sjelenes herre" eller "David Golder", selv om det absolutt er en lesverdig bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det høres bra ut, Bjørg, da ser jeg mer frem til de tre neste bøkene hennes.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå er det en god stund siden jeg leste denne boken, men jeg husker at den grep meg veldig. Men jeg må bare innrømme at jeg ikke, uten videre, kan gjenfortelle særlig mye fra handlingen. Jeg har kun lest "Hett blod" av Nemirovsky og vet derfor lite om forfatterens øvrige forfatterskap. Men det er jo ofte slik at når man skrur forventningene opp kan skuffelsen bli desto større. Tror ikke at jeg hadde så høye forventninger til den egentlig. Jeg må jo ha likt den kjempegodt i og med at jeg har registrert den som favoritt. Hvis terningkast 6 er ensbetydende med at boken vil bli husket lenge, ja da er ikke denne en slik bok for meg heller. Tenker på de bøkene jeg har lest de siste månedene, f.eks av Chaim Potok, Johan Bojer og Stefan Zweig. Det er bøker jeg alltid vil huske. Kanskje jeg må revurdere favorittstempelet på denne boken??

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg tror det er en naturlig del av dannelsen at vi vurderer og revurderer. Og hvor priviligerte er vi ikke her inne?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

siljehusmorSolveigNorahEllen E. MartolAkima MontgomeryHarald KHeidi HoltanAgnete M. HafskjoldTanteMamieJane Foss HaugenMarit HøvdeEgil StangelandLailaTor-Arne JensensveinAnniken RøilCarine OlsrødOleLena DammenRune U. FurberggretemorBerit RConnieBjørn SturødGrete AastorpAnneWangritaolineJohn LarsenKirsten LundToveAliceInsaneBente NogvaVannflaskeLinnTurid Kalvatn SchøyenBjørg L.Tone SundlandRaymonIngvild SSigrid Nygaard