Krim: jeg er John Hart-fan for tiden - begynn gjerne med Det siste barnet. Er du i tvil om dette er verdt bryet, så se hva bokelskerne skriver om bøkene hans. Det er mange fans her inne.

Har forøvrig lest mye bra i det siste: Indias datter, som mange ser ut til å falle for. Solfuglen (fra Nigeria) og Mississippi (av Hilary Jordan) anbefales på det aller sterkeste. Jeg har skrevet litt om hva jeg synes på omtalen av bøkene.

Og så anbefaler jeg stadig Krystallslottet, en selvbiografi om oppvekst med eksentriske foreldre. Denne synes jeg er ...fantastisk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Ja, ser ut som det er flere som leser "Indias datter" for tiden, kanskje jeg får sjekke den ut :=)

Ellers fint med tips. Veldig glad i krim. Leser nå den svenske "Cash". Foreløpig grei:) Men har ikke hørt om John Hart. Kanskje noe jeg burde sjekke ut!=)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

John Hart er visst en bra mann, og vel den eneste som har vunnet den prestisjetunge "Edgar-prisen" for beste krim to ganger. Jeg har ennå ikke lest noe av ham, men har sikret meg "Ved elven" fra biblioteket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg får sjekke han ut:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KMarianne  SkagesiljehusmorJan-Olav SelforsTheaTove Obrestad WøienReadninggirl30NorahJarmo LarsenPiippokattaToneTrude JensenAnniken RøilAud- HelenTor-Arne JensenElisabeth SveeVioleta JakobsenlesefolenJan Arne NygaardTralteHeidi HoltanMari BaardsethSigrid Blytt TøsdalLailaAnitaINA TORNESJohn LarsenCaroline Ekornes JohannessenBerit B LieHege LMorten BolstadAkima MontgomeryLinnPrunellaVigdis VoldRandiASissel ElisabethDemeterRonnyInger-Lise