Fredagsstrikkeklubben, husker ikke forfatter. Veldig fin bok

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Er IKKE enig i at Fredagsstrikkeklubben likner Bienes hemmelige liv. For det første handler den ikke om oppvekst og dernest er handlingen lagt til en storby (New York) og temaet er ensomhet og sjukdom såvidt jeg husker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei, den er ikke fra Sørstatene, men i mine øyne handler den om å bli kjent med seg selv, om å skape vennskap både nye og gamle. Om det å være sterk, men samtidig kunne spørre om hjelp hvis en trenger det. Jeg kjenner varmen når jeg leser boka.

Og er det ikke fint at vi har så ulike oppfatninger av samme bok?

God lesing uansett, Maybelle :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Høres ut som følelsen er den samme, men ikke settingen? Vet ikke helt om det er en bok for meg, er ikke så glad i "storbylesing" :-p Men tusen takk for anbefalelsen, mulig jeg gir den en sjans om jeg slipper opp for ting å lese:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hanne Kvernmo RyesomniferumSt. YngheadHarald KBente L.Egil StangelandKristine LouisesiljehusmorStig TTerje MathisenmgeRandiSraDevoralibrosTove Obrestad WøienDinaTine SundalKirsten LundCarine OlsrødReadninggirl30TanteMamieLilleviIvar SandGrete AastorpgretemorAlex NietoIngunn SBård StøreTonesen81PiippokattaDemeterVannflaskeBjørg RistvedtVanja SolemdalPirelliNikkaBjørg Marit TinholtEmil ChristiansenKjersti SAvaVibeke