Ja, litt treg er den. Jeg har endelig fått lest den tredje og siste boken og var skikkelig lei meg da det hele var over.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hmm, kanskje jeg likevel bare skal lese de neste to. Blir det litt mer driv i de neste to bøkene? Jeg synes det som skjedde var spennende, men at det tok veldig mange sider å komme dit :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er en stund siden jeg leste disse, husker at jeg også syntes den var ganske treig i starten.. Men mener å huske at de ble mye bedre etterhvert, ihvertfall såpass spennende at jeg måtte lese alle tre! Slutten er veldig uventet og trist, synes du bør gi de to andre bøkene en sjanse hvis du syntes handlingen var spennende;) Tror det har kommet ut to andre bøker i serien også, den ene er skrevet som en epilog og den andre som en prolog til trilogien.. Jeg kommer til å lese dem en ledig stund:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

andreas h. o.TheaIngrid HilmerIngvild SLise MuntheTonesen81Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokatta