Fortelleren veksler mellom flere av bokens hovedpersoner, noe jeg syntes fungerer fint slik at vi som lesere blir god kjent med karakterene i boken.

Canavan bruker en del tillagde ord i denne boken, noe som er litt irriterende. Litt av opplevelsen med en bok ødelegges om man må slå opp i ordlisten bakerst i boken til stadighet(selv om noen av ordene er mulig å gjette seg til). Jeg hørte på lydbokversjonen av boken og der kom ordlisten helt til slutt, det hadde det faktisk vært å foretrekke å slå opp i en bok.

Alt i alt god underholdning.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Helt grei underholdning, men litt lite action. Det bygger seg opp mye potensiale i denne boka for de neste to i serien. Det er endel bøker jeg kommer til å lese før jeg evt. kaster meg over de neste to. Til det var bok en litt for treig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, litt treg er den. Jeg har endelig fått lest den tredje og siste boken og var skikkelig lei meg da det hele var over.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hmm, kanskje jeg likevel bare skal lese de neste to. Blir det litt mer driv i de neste to bøkene? Jeg synes det som skjedde var spennende, men at det tok veldig mange sider å komme dit :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er en stund siden jeg leste disse, husker at jeg også syntes den var ganske treig i starten.. Men mener å huske at de ble mye bedre etterhvert, ihvertfall såpass spennende at jeg måtte lese alle tre! Slutten er veldig uventet og trist, synes du bør gi de to andre bøkene en sjanse hvis du syntes handlingen var spennende;) Tror det har kommet ut to andre bøker i serien også, den ene er skrevet som en epilog og den andre som en prolog til trilogien.. Jeg kommer til å lese dem en ledig stund:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Egil StangelandHarald KCatharinaPiippokattaMarius Theodor Yttri FjørtoftHanneNils PharoIngunn SRisRosOgKlagingAnneWangMarianne  SkageGitte FurusethBård StøreIdaTatiana WesserlingBjørg Marit TinholtVivian M.Laila StenbrendenReadninggirl20PirelliPolarstjernenKristinStjernekastMonica CarlsenTanteMamieTorill Elisabeth RevheimmoiraAnne Lise JohannessenMereteAkima MontgomeryIvar SandelmeIngeborg Kristin LotheBerit B LiekntschjrldLisbeth Kingsrud KvistenMorten JensenWenche VargasLibris50Bookiac