Jeg må også eie boka. Kan ikke låne på biblioteket. Leser jeg en lånt bok fra en bekjent så må jeg kjøpe boka etterpå. Syntes selv det er sært av meg :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Helt enig i den. Jag klarer ikke låne bøker på biblioteket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikke sant... Noe så kjipt som å låne en god bok for så og levere den fra seg. Jeg vil jo ha den stående som en skatt i MIN bokhylle :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Skjønner hva du mener, men nå eier jeg ikke så mye. Er ikke opptatt av ting så bøker er stort sett det eneste jeg prioriterer hvis jeg skal kjøpe meg noe eller ønske meg noe.
Noe hærk å flytte med de tunge bokeskene, men flytte gjør man jo ikke så ofte :-)
Skulle ønske jeg kunne være som deg, men bokhylla mi er som et kuntsverk. Jeg beundrer den og elsker den MYE ;-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg må si meg enig med deg. Bøkene i bokhyllen min er skatter, og jeg får en god følelse av og ha så mange gode minner der. Men låne gjør jeg også mye - for og være sikker på at jeg kun ender opp med bøker jeg elsker. For det er jo litt dyrt, og bomkjøp er kjipt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

ritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikHarald KAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorahcathy