Liker denne listen, men savner kommentarer til hver bok. Har vurdert å anskaffe En liten bok om ondskap. Kan du fortelle litt mer om den? Hvilken filosofisk tradisjon (om noen) benytter forfatteren argumenter fra?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Hei, Jeg har ikke har lest alle disse bøkene, men skal prøve å få inn kommentarer på de jeg har lest etter hvert. En liten bok om ondskap har jeg dessverre ikke lest, jeg bare syntes den så interessant ut. Fortell gjerne hvis du leser den : )

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ser at du har tatt deg tid til å legge ved kommentarer. Takk for det. Gleder meg til å anskaffe Juks. Leser de fleste fagbøker av interesse på engelsk, men forsøker å holde meg orientert om norsk sakprosa ved hjelp av magasinet Prosa. Tunstads bok fikk svært god omtale der. Fint med en påminnelse!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LilleviMathiasPiippokattaKirsten LundAlice NordliJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieStig TNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente Nogva