Hei, Jeg har ikke har lest alle disse bøkene, men skal prøve å få inn kommentarer på de jeg har lest etter hvert. En liten bok om ondskap har jeg dessverre ikke lest, jeg bare syntes den så interessant ut. Fortell gjerne hvis du leser den : )

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Ser at du har tatt deg tid til å legge ved kommentarer. Takk for det. Gleder meg til å anskaffe Juks. Leser de fleste fagbøker av interesse på engelsk, men forsøker å holde meg orientert om norsk sakprosa ved hjelp av magasinet Prosa. Tunstads bok fikk svært god omtale der. Fint med en påminnelse!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikPiippokattaLene AndresenKirsten LundChristofer GabrielsenTanteMamieAnniken RøilAvaReadninggirl30Ann ChristinHallgrim BarlaupStein KippersundKristine LouisePer LundKaramasov11Synnøve H HoelHarald KAlice NordlikriraNorahHanne Kvernmo RyeMarianne MBerit RHeidimgeKikkan HaugenTrude JensenIngeborg GLisbeth Marie UvaagHarald AndersenDolly DuckMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SMarthe LandsemIris ElisaJulie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. Martol