Ja det hadde vært gøy om det kom flere bokelskere :-) Men krim er kanskje ikke kulturelt riktig? Uansett så koser jeg meg med krim i ny og ne og dette her gleder jeg meg til. Kan se for meg det blir mange 'skumle' innlegg fra forfattere her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Dette arrangementet har dessverre gått meg hus forbi. Hvordan har det egentlig vært markedsført? Spennende og innholdsrikt program som jeg gjerne skulle fått med meg mye av, og som fortjener stor oppslutning. Dessverre er planene for helga allerede lagt, og jeg får neppe klemt inn et hovedstadsbesøk i det hele.

Jeg leser krim, og skammer meg ikke over det :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

De aller fleste her inne - selv de mer seriøse - leser en del krim. Og blant over 16.000 medlemmer bør det jo finnes en god slump som bør være interessert i dette arrangementet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja det er jo det jeg og ville tro. Var bare så lite respons her. Men jeg skal ihvertfall og jeg gleder meg :-D Men tid og sted må jo passe for folk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete Aastorp