Noen som skal? http://www.krimfestivalen.no/

Jeg skal og gleder meg til Centralteateret fredag kveld. Det tror jeg kan bli moro. Jeg er veldig glad i R.J. Ellory og Lahlum er jo en herlig skrue. Gregg Hurwitz har jeg i hylla og han skriker etter oppmerksomhet, så skal bli spennende å høre fra han også. Tror dette kan bli moro jeg. Og litt creepy.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Woopa - nå kan alle få med seg krimfestivalen hjemme fra godstolen :-D http://www.dagbladet.no/2012/02/29/kultur/litteratur/bok/20461497/

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Får desverre ikke vært med på dette, men forhåpentligvis blir det så bra oppmøte at det blir ett årlig arrangement. Har sett på programmet og det er flere ting som hørtes spennende ut, bl.a. Mord og mørke gjerninger— i virkeligheten. Jørn Lier Horst — om politiets arbeid bak sperrebåndene i fotsporene til drapsmenn og andre brutale forbrytere.

 Krim og virkeligheten. Dagbladetdebatt ledet av Fredrik Wandrup. Med Roslund & Hellström, Jan Mehlum, Eystein Hanssen, Sigbjørn Mostue og Johnny Brenna.

Mord i teatret. Kriminell rundtur med spøkelser, mord og forfattere hadde jo vært kjempespennende å vært med på.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Krimfestivalen nærmer seg nå med stormskritt, og det er på tide å hente fram denne lenken fra glemselen igjen.

Selv har jeg tenkt meg til Oslo på lørdag, og i alle fall få med meg de arrangementene på ettermiddagen som er relatert til Radioteateret.

Et annet høydepunkt på festivalen er offentliggjøringen av de nominerte til Rivertonprisen. Dette er noe av det første som skjer, allerede tidlig torsdag.

Jeg ville tro at alle Bokeslkere som i det hele tatt leser en og annen krim vil ha nytte av å skaffe seg litt facts fra festivalen - lese det som står på nett, skaffe seg festivalmagasinet, eller hva man nå velger. Aller helst møte opp selvfølgelig, for de som bor slik til at det er realistisk. Responsen i år er sikkert avgjørende for hvorvidt det blir arrangert flere festivaler.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg jeg synes dette er så spennende så jeg skal fredag. Eneste dagen jeg rekker oppi alt annet kaos. Men jeg gleder meg :-) Og håper det blir såpass populært at dette er kommet for å bli.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skulle veldig gjerne vært der, men feil side av langfjellene for min del og jeg har ikke tid å dra over fjellet nå! Skulle gjerne fått med meg Hurwitz, har lest første boken hans og nå venter den neste på pulten min!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det ligger nok på feil side av fjellet for meg. Må innrømme jeg har aldri hørt om Krimfestival før. Er dette noe nytt?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja det er første gang dette arrangeres. Er i regi av CappelenDamm, som har invitert med seg de andre forlagene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjempeinteressant program i seg selv. og hadde det vært mulig å treffe noe bokelskere der inne samtidig, hadde det jo vært det helt ultimate:

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja det hadde vært gøy om det kom flere bokelskere :-) Men krim er kanskje ikke kulturelt riktig? Uansett så koser jeg meg med krim i ny og ne og dette her gleder jeg meg til. Kan se for meg det blir mange 'skumle' innlegg fra forfattere her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette arrangementet har dessverre gått meg hus forbi. Hvordan har det egentlig vært markedsført? Spennende og innholdsrikt program som jeg gjerne skulle fått med meg mye av, og som fortjener stor oppslutning. Dessverre er planene for helga allerede lagt, og jeg får neppe klemt inn et hovedstadsbesøk i det hele.

Jeg leser krim, og skammer meg ikke over det :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

De aller fleste her inne - selv de mer seriøse - leser en del krim. Og blant over 16.000 medlemmer bør det jo finnes en god slump som bør være interessert i dette arrangementet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja det er jo det jeg og ville tro. Var bare så lite respons her. Men jeg skal ihvertfall og jeg gleder meg :-D Men tid og sted må jo passe for folk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

IngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald K