Nylig ferdig med "Tysktime", en flott leseropplevelse! Jeg nøler ikke med å gi den en sekser, samt la den få innpass på min eksklusive favorittliste! Har faktisk så smått begynt å kaste noen lange blikk på "Forbildet" fra 1973. Ingen tvil om at Siegfried Lenz forsvarer en plass blant historiens største forfattere.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Oi, det var morsomt å høre! Jeg har både "Tysktime" og "Forbildet" stående i hylla. Der har de stått i mange år... Bokklubbutgaver kjøpt på loppemarked e.l. Jeg prøvde meg på "Tysktime" en gang, men den fenget ikke. Nå skal jeg prøve meg igjen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, ikke sant! Har de samme bøkene stående uleste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det gleder meg veldig å høre at du likte "Tysktime"! En glitrende roman. Leste "Forbildet" en gang, bra den også, men "Tysktime" er i en særstilling i mitt hode. Jeg har fått anbefalinger fra andre om å lese "Fyrskipet", den skal visstnok være veldig bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fint, da noterer jeg det. Jeg har fått tips om "Ekserserplass" som enkelte setter veldig høyt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Les Ekserserplass!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er notert - takk for tipset!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30Lars Johann MiljePiippokattaFride LindsethLisbeth Marie UvaagMads Leonard HolvikStig TFindusIngeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteBerit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLillevi