Leiv GW Person har jeg faktisk tenkt å stifte bekjentskap med. Faldbakken har jeg lest en del av, både krim og annet. Er egentlig veldig glad i krim og spenning. Men nå har jeg en periode lest mye annet. For øyeblikket er det Stefan Zweig som gjelder. Hvis du ønsker en pause fra spenningen, anbefales hans forfatterskap på det varmeste. Har lest så ufattelig mye bra litteratur de siste månedene. Mye av det er takket være inspirasjon fra dette unike nettstedet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Stefan Zweig er ikke mer enn et navn for meg, må jeg innrømme. Men navnet gir meg assosiasjoner til Sigfried Lenz (Tysktime), som jeg husker med glede. Og Hans Hellmut Kirst (Offisersfabrikken).

Noe du vil anbefale å starte med?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja uten tvil anbefaler jeg "De utålmodige av hjertet". Hvis du finner boken her inne ( kan se på min profil) og deretter klikke på den, kan du lese hva som er sagt om boken. Jeg skrev en liten omtale for ett par dager siden. Der fremkommer også flere anbefalinger av Zweig. Flere her inne som lovpriser han. Dessverre er bøkene hans vanskelig å få tak i. Det spørs om du må en tur på biblioteket. Men en liten flott bok, som jeg leser nå, fikk jeg faktisk kjøpt hos Tanum i Karl Johansgt. Den heter " I følelsenes vold". En perle den også. Rose-Marie har skrevet en bokanmeldelse. Bøkene anbefales på det varmeste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Vigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. Martol