Ifølge reklamen så kan batteriet vare 3mnd mellom ladinger. Det forutsetter sikkert litt forsiktig bruk. Med 3G (Whispernet), som jeg har, så kan man fx slå av nett-tilkoblingen. Selv har jeg kjøpt et omslag til kindle'n min med innebygd leslys, og det suger nok litt batteri. Og jeg er ikke så nøye med å slå av kindle'n, jeg bare legger den fra meg og så får den gå i dvalemodus av seg selv, og det suger også batteri. Men på tross av dette så har det gått over 1 mnd mellom hver gang jeg har måttet lade kindle'n min.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Takker for svar :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leselyset spiser -mye- batteri. Jeg kjøpte et slikt omslag på Gatwick for et par måneder siden - må nå lade langt oftere enn da jeg brukte separat leselys. Men i utgangspunktet trenger ikke kindlen å lades mer enn en gang i måneden, altså.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Silje-Vera Wiik ValemgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolKirsten LundHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaske