Har både IPad og Kindle (ca 3 år gammel). Leser skjønnlitteratur på Kindle, mens IPad er kjekk å bruke til faglitteratur, med illustrasjoner og bilder.

Det jeg lurer på nå er om jeg bør bytte til en nyere Kindle eller beholde min gamle en stund til. Ser ikke ut som om jeg klarer å slite ut den gamle, til det er den for robust, men jeg irriterer meg bittelitt over klikkelyden når jeg skal bla. Mon tro om de nyere variantene er sånn? En annen fordel jeg ser er at de nyere Kindle er litt lettere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

[ Slettet av bruker ]

Jeg har kindle 3G (m tastatur) selv. Kjøpt i fjor høst. Den lager ikke noe klikkelyd når man blar. Det er bittelitt klikkelyd på nav-knappen, men ikke noe mer enn at det aldri har irritert meg.
Når det er sagt så er jeg alt for å bruke ting til de går istykker. Det er billigere og mer miljøvennlig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for info og takk for påminnelsen om miljøaspektet (er miljøfantast til daglig, og jobber med fornybar energi, men akkurat på dette punktet ville jeg nok glemt meg bort).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

FarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieAlice NordliStig TNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland Skjeggerud