Jeg ser det du skriver, og jeg er enig, Men. Det er virkelig et men her. Språket er alt for tungt å lese, det er alt for lange setninger og elendige oversettelser. Dette trekker for meg så utrolig ned at jeg ikke kommer til å lese mer av denne forfatteren. Jeg som sluker krim på null komma niks har brukt flere måneder på denne boka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Enig. Har aldri brukt lengre tid på ei krimbok. Denne vart altfor lang, altfor kjedeleg, altfor omstendeleg. Kjem neppe til å lesa meir GW Persson.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg sluker også det meste som kommer av Norsk og Svensk krim, Men jeg har ingen problemer med GW, synes faktisk de er rimelig lettleste. Den siste jeg leste, "Den som dreper dragen" er jo i tilleg proppfull av skikkelig god humor.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes det er kjempeinteressant at vi kan ha så forskjellige oppfatninger av den samme boken! :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Christoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandLinda NyrudPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone Sundland