Jeg ser det du skriver, og jeg er enig, Men. Det er virkelig et men her. Språket er alt for tungt å lese, det er alt for lange setninger og elendige oversettelser. Dette trekker for meg så utrolig ned at jeg ikke kommer til å lese mer av denne forfatteren. Jeg som sluker krim på null komma niks har brukt flere måneder på denne boka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Enig. Har aldri brukt lengre tid på ei krimbok. Denne vart altfor lang, altfor kjedeleg, altfor omstendeleg. Kjem neppe til å lesa meir GW Persson.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg sluker også det meste som kommer av Norsk og Svensk krim, Men jeg har ingen problemer med GW, synes faktisk de er rimelig lettleste. Den siste jeg leste, "Den som dreper dragen" er jo i tilleg proppfull av skikkelig god humor.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes det er kjempeinteressant at vi kan ha så forskjellige oppfatninger av den samme boken! :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anniken LMorten MüllerEli HagelundHarald KMarit HåverstadTone HAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNina M. Haugan FinnsonMargrethe  HaugenAnn-ElingretemorEllen E. MartolHeidi HoltanAmanda AKarina HillestadPer Åge SerigstadTina JensenMarit HøvdeChristin SillibakkenStian B. HopePiippokattaTrude JensenSynnøve H HoelkntschjrldNora FjelliritaolineBjørg RistvedtLise MuntheHanne MidtsundMarianne  SkageSilje-Vera Wiik ValeLeseberta_23BenedikteElin Katrine NilssenKirsten LundTone Maria JonassensveinIngunn SHanne Kvernmo RyeChristen