Det var spennende greier, men jeg er så gammaldags at jeg ikke eier noen Kindle, ei heller har jeg "lyttet" til en bok. Jeg leser bøker og nikoser meg.

Men jeg er enig i at også bokhandlere og forlagene og hele sulamitten må følge med i tiden.

Lykke til med alt du holder på med.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg vokste opp i en bokhandel, elsket å bevege meg mellom bokhyllene. Lærte å smuglese bøker uten at det kunne vises at de var åpnet eller lest. Har masse bøker og trodde aldri jeg skulle si at nå er tiden inne for å pakke dem ned. Bøker i et hjem sier noe om hjemmet mente jeg. Men for meg har e-boka tatt over. Kindlen er lett og behagelig og rommer mer enn bokhylla. Den kan være med over alt. Skulle jeg savne noe må det være omslag og illustrasjoner, men selve teksten og innholdet er jo det samme. Hva mine tidligere bokhandlerforeldre ville sagt om utviklingen er jeg usikker på ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje Sivertsen