Tusen takk for det :) Målgruppen er 3-8år. 3 åringen vil nok syntes den er meget spennende og begynne å le av poengene når en leser boken flere ganger. Mens en 8 åring vil nok le med en gang av poengene og ha stor glede av å lese boken selv. Veldig kjekt om du titter på linken :). Håper barnebarnet ditt liker boken om du bestemmer deg for kjøpe den til henne. Ps. Den kan lånes på biblioteket også :). Lykke til.:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Har lest en svært god anmeldelse av boken din. Fikk faktisk terningkast 6. Har nettopp bestilt den, og gleder meg til å få den i posten. Spent på å lese den for Nora. Viser det seg at hun er litt for liten er det jo bare å legge den bort for en periode. Men hun er en kvikk liten jente.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så utrolig kjekt å høre. Håper at boken faller i smak :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandi