Hei. Jeg har debutert med en barnebok i høst; Truls og Mias elleville flytur. For å titte på en barnebok med humor og spenning ta en titt på; www.trulsogmia.com Så får jeg krysse fingrene og håpe at en liker det en leser og ser :). Er utrolig spennende og nervepirrende å gi ut sin første bok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 10 svar.

Så spennende med egen bok. Ønsker deg virkelig lykke til. Hvilken alder er målgruppen for boken? Har et barnebarn på snart 3. Kan kanskje være noe for henne. Skal titte på linken du har oppgitt her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk for det :) Målgruppen er 3-8år. 3 åringen vil nok syntes den er meget spennende og begynne å le av poengene når en leser boken flere ganger. Mens en 8 åring vil nok le med en gang av poengene og ha stor glede av å lese boken selv. Veldig kjekt om du titter på linken :). Håper barnebarnet ditt liker boken om du bestemmer deg for kjøpe den til henne. Ps. Den kan lånes på biblioteket også :). Lykke til.:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Har lest en svært god anmeldelse av boken din. Fikk faktisk terningkast 6. Har nettopp bestilt den, og gleder meg til å få den i posten. Spent på å lese den for Nora. Viser det seg at hun er litt for liten er det jo bare å legge den bort for en periode. Men hun er en kvikk liten jente.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så utrolig kjekt å høre. Håper at boken faller i smak :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gratulerer med bok!:) Tror alle som elsker bøker i hemmelighet drømmer om å skrive sin egen..:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det stemmer nok det. Jeg elsker å lese bøker, både for store og små. Har alltid også drømt om å skrive en bok som barna kan kjenne seg igjen i. En som de vil ta fram hver kveld å lese med entusiasme. Store ambisjoner kaller en vel det ;), Men en kan vel alltid drømme. Neste milepæl er faktabøker for barn. Samme figurer og samme morsomme og spennende oppsett men. I denne boken kan barna le og lære sammen med Truls og Mia. Slik at de kan drømme seg bort i bøkenes magiske verden og lære om naturen sammtidig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det høres spennende ut:) Husker at jeg elsket å lese (eller kanskje bli lest for:p) sånne morsomme faktabøker da jeg var liten. "Det var en gang et menneske" serien er vel noe lignende bare for TV, og det ble jeg aldri lei av å se på! Skal ta en titt på bøkene dine neste gang jeg er i bokhandelen også får vi se om jeg kjenner noen heldige leseglade barn:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja jeg husker godt også serien; Det var en gang et menneske. Lærerik og spennende. http://www.youtube.com/watch?v=7ZwzomvJUD4 . Heldig er alle barn som får bøker. :) Håper den faller i smak ;).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gratulerer! Lykke til for både deg og boka di. :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for det :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill Revheim