Ser på noen av svarene som har kommet på tråden min at min intensjon med innlegget nok har blitt misforstått. Det er mulig at jeg er litt for "snill"som tillater meg å bli frustrert.

Jeg blir lei meg når bokelskere som svarer saklig og godt på andres oppfordring, ikke får respons. Men utfra de svar som er gitt nedenfor aksepterer jeg at slik må det være.

Beklager at jeg i det hele tatt luftet temaet.

Selv kommer jeg til å fortsette med å gi respons på svar fra andre bokelskere. Håper at det, tross alt, vil bli satt pris på.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg er helt enig med deg. Bruker en tid på å svare på et innlegg på en saklig og god måte så forventer en et svar. Men som i alle diskusjoner så vil det være ulike meninger. Jeg syntes det er fint at en tør å ta opp temaet, for hva forventer av de andre her inne. Det er jo kjekt å få luftet litt og få vite hva folk generelt tenker. Jeg svarer alltid på en tråd som jeg har lagt ut, ikke alltid med en gang. Det kommer ann på om jeg har tid, eller om jeg vet med en gang hva jeg vil svare. Enkelte ganger tenker jeg litt på svaret før jeg svarer, andre ganger svarer jeg med en gang. Men det kan være mange ulike grunner til at folk ikke svarer. Det vil alltid være mye en ikke vet, eller vil vite. Derfor er det også viktig å respektere det at det kanskje ikke var så viktig for enkelte som det var for den som svarte. Men generelt ja, starter en, en diskusjon. Så er det jo kjekt at det følges opp for alle parter. Er det ikke derfor den ble startet i utgangspunktet.?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Takk for ditt støttende svar. Tror vi deler synspunktene her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du trenger ikke å beklage deg Brit, du har fått fram ulike meninger og synspunkter :)
Det ser ut til at en del tråder forsvinner fortere enn svint, så det er vel ikke like lett for alle å få med seg alt.
Noen ganger oppdager jeg tilfeldig både gode tema-tråder og boksynspunkter. Vi har blitt mange her inne og utfordringen er å oppdage innlegg en lyst til responere. Er enig med deg at tema-trådstarter burde vise litt interesse for tråden siden det var han/hun som startet. Om trådstarter trenger å være delaktig hele tiden er en annen sak, for noen ganger ser en jo at andre bokelskere lar seg engasjere og har god dialog seg imellom i tråden, og da lever den sitt eget liv.
Noen tråder har et langt liv, noen ikke.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg er helt enig i det du skriver, Karin. Der hvor andre bokelskere overtar og det blir en spennende diskusjon allikevel, får jo de som svarer den responsen de fortjener. Men det er leit å se innlegg etter innlegg med fine svar som blir stående der uten verken respons eller stjerne. Og særlig når trådstarter ønsker å prate om et tema. Men slik må det altså være. Takk for godt svar.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

WenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikHarald KAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldRufsetufsaSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonjeNorahcathyHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland Skjeggerud