Jeg begynte på den for noen dager siden og har vært litt usikker på om jeg skal avbryte eller ikke.. Synes språket og beskrivelsene er veldig gode, men den er litt for langsom og detaljert akkurat nå. Det er likevel ett eller annet som gjør at jeg ikke helt klarer å legge den fra meg, så jeg satser på at handlingen tar seg opp litt utover i boka. Det du har å si om den høres hvertfall lovende ut:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Eg ville ikkje ha lagt frå meg boka viss eg var deg. Eg syntast den var dårleg i starten, faktisk nesten halve boka, men etter at eg var ferdig med den så vart dommen: ei av dei beste eg har lest.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei, jeg leste den ferdig, klarte ikke helt å legge den fra meg før jeg visste hvordan historien endte. Jeg syntes faktisk den første halvdelen av boka var bedre enn den andre:p Men det var ikke en bok for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jeg tenkte det samme som deg i begynnelsen jeg også, men en som hadde lest boka tidligere sa at det var viktig å få med seg alt, fordi det har mye å si senere. Jeg synes det ble kjempe spennende og er glad jeg leste ut boka :) Nå skal jeg se filmen og håper den er bra!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalMarit HøvdeLinda NyrudPiippokattaHanne Kvernmo RyeVariosaHeidiNinaDolly DuckInger-LiseIngeborg GYvonne JohannesenTom-Erik FallaLinda RastenAnineAnn ChristinPirelliKirsten LundVivaLaLivrebrekIngunnJChristoffer SmedaasJulie StensethAlice NordliGladleserMarie HolterGrete AastorpBerit RHelena ETonje SivertsenOlaugHege H.Harald AndersenMarianne  SkageAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAud- HelenTone HJanne Kristin HøylandAnne-Stine Ruud HusevågMargrethe  Haugen