Har hatt 10 år deltid i restaurantbransjen i Oslo, bra steder. Mat og vin er stor interesse. Ser alt jeg kommer over av matprogrammer, og har kun fått lagt ut en liten del av de bøker jeg har om tema. Bøkene brukes som inspirasjon. Og Viestad sin har vi brukt mye til å lære basics.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Da vet jeg hvem jeg skal spørre dersom det er noe helt spesielt. (Tok husmorskolen i sin tid).

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Solum Bokvennen - STORT BOKSALG! Over 350 titler fra 40,-

Sist sett

Frode Øglænd  MalminTurid Kalvatn SchøyenAnniken LEmil ChristiansenTatiana WesserlingDolly DuckLars MæhlumTone Maria JonassenEivind  VaksvikRuneKirstenMonica  SkybakmoenKarin BergArne SjønnesenSolveigStig TLaddenMarteLilleviBenedikteEvaGunillaAnne-Stine Ruud HusevågToveNikkaTove Obrestad WøienHilde H HelsethmarvikkisMyStoryBjørg Marit TinholtHarald KkriraKristine LouiseHeidiAvaalpakkaOleEvaBørge Nordbøanniken sandvik