Har hatt 10 år deltid i restaurantbransjen i Oslo, bra steder. Mat og vin er stor interesse. Ser alt jeg kommer over av matprogrammer, og har kun fått lagt ut en liten del av de bøker jeg har om tema. Bøkene brukes som inspirasjon. Og Viestad sin har vi brukt mye til å lære basics.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Da vet jeg hvem jeg skal spørre dersom det er noe helt spesielt. (Tok husmorskolen i sin tid).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila