Ja, helt sikkert. Meget mulig at det er en knallgod bok for dem som kan sånt! Men det forundrer meg litt at forlaget lar ham debutere med en bok som er såpass vanskelig tilgjengelig for de som ikke har peiling - som kanskje er de fleste krimlesere?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Det kan man spekulere i. Det kan være at ligger litt i tiden. I andre land har det generellt vært skrevet flere av denne type bøker, enn tradisjonelt i Norge. De siste årene har det dog kommet flere på markedet.

Alle er ikke like gode. Tom Kristensen har fått mye skryt, Odd Harald Hauge har skrevet 2 bøker, den siste er ikke så verst.

Det jeg syntes var bra med Pokerfjes, var at hovedpersonen ikke var så fantastisk, men hadde endel svakheter.

Jeg er økonom og liker slike bøker, men skal du lese corporate romaner, bør du prøve på Wonderboy av Henrik Langeland eller Gjeld av Torgrim Eggen.Kjell Ola Dahl har også skrevet to gode økonomiromaner i Lindeman & Sachs og Lindemans Tivoli.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest Wonderboy, og likte den veldig godt. Skal prøve meg på Eggen, takk for tipset!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eggens bok er litt preget av sin tid, men jeg synes den er god. Håper du likte den.

Wonderboy er en av mine favoritter. Har leste den fem eller seks ganger. Men lesre den forskjellig nå, enn jeg gjorde da den kom. Min profesjonelle erfaringsbakgrunn har blitt mye større, enn den var når boka kom, og det gjør nok at jeg ser på det økonomiskpolitiske spillet på en annen måte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Vigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. Martol