Herlig og annerledes krim! Eveline Enger er ei flott jente som er et veldig hyggelig bekjentskap. Jeg synes fortsatt det er veldig spennende å lese krimbøker hvor hovedpersonen er noe annet enn en politimann eller detektiv, og Eveline er helt klart noe annet!!!

Dyktighet i poker, stor spillegjeld, mye festligheter, store verdier, egeninteresse i finansmiljøet, masse spennende og interessante elementer som gjorde boka til en flott leseropplevelse. Politimannen Jack Larsen som var kollega av Evelines døde far, klarer å trigge Eveline til å bidra til å løse saken, og det blir fin handling og spenning. Det er ikke bare selve saken som er spennende, men også Eveines privatliv og spillegjeld.

Anbefales på det sterkeste til alle krim- og spenningselskere!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg syntes det var vanskelig å komme inn i handlingen her, ettersom jeg ikke begriper hva han skriver om, store deler av handlingen. Og så synes jeg det var mange gamle kjente (litt Harry Hole, litt Lisbeth Salander, litt av Indridassons persongalleri, og jeg lurer jammen på om jeg ikke kjente igjen litt Camilla Läckberg her også) her, så jeg likte ikke denne så godt. Men jeg skal lese neste - har sett han har fått mange tilbakemeldinger på dette med internt språk, så kanskje neste bok blir lettere tilgjengelig - og da får jeg kanskje vite hva som egentlig skjedde med faren hennes.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er nok en fordel å skjønne litt finans, samt ha kjennskap til slike miljøer for å komme helt inn under huden på denne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, helt sikkert. Meget mulig at det er en knallgod bok for dem som kan sånt! Men det forundrer meg litt at forlaget lar ham debutere med en bok som er såpass vanskelig tilgjengelig for de som ikke har peiling - som kanskje er de fleste krimlesere?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det kan man spekulere i. Det kan være at ligger litt i tiden. I andre land har det generellt vært skrevet flere av denne type bøker, enn tradisjonelt i Norge. De siste årene har det dog kommet flere på markedet.

Alle er ikke like gode. Tom Kristensen har fått mye skryt, Odd Harald Hauge har skrevet 2 bøker, den siste er ikke så verst.

Det jeg syntes var bra med Pokerfjes, var at hovedpersonen ikke var så fantastisk, men hadde endel svakheter.

Jeg er økonom og liker slike bøker, men skal du lese corporate romaner, bør du prøve på Wonderboy av Henrik Langeland eller Gjeld av Torgrim Eggen.Kjell Ola Dahl har også skrevet to gode økonomiromaner i Lindeman & Sachs og Lindemans Tivoli.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest Wonderboy, og likte den veldig godt. Skal prøve meg på Eggen, takk for tipset!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eggens bok er litt preget av sin tid, men jeg synes den er god. Håper du likte den.

Wonderboy er en av mine favoritter. Har leste den fem eller seks ganger. Men lesre den forskjellig nå, enn jeg gjorde da den kom. Min profesjonelle erfaringsbakgrunn har blitt mye større, enn den var når boka kom, og det gjør nok at jeg ser på det økonomiskpolitiske spillet på en annen måte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundStig TReidun Anette AugustinAvaGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleser