Jeg syns også trilogien er kjempegod, og i likhet med deg er jeg usikker på hvor mye jeg forstår og hva forfatterne egentlig vil. Har lest boka tre ganger, med års mellomrom og blir like fascinert hver gang - Dessuten er plottet såpass inviklet at jeg glemmer det og kan leve i spenning når jeg leser på nytt.

Paul Auster er den forfatteren jeg har lest alt av, hadde det som prosjekt i fjor. Veldig givende, de forskjellige bøkene belyser hverandre. Særlig anbefaler jeg essayene i Collected Prose, der han er personlig og forteller hvem han er og hva han har som idealer. En sjelden sympatisk type!Det skader ikke litteraturen.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Enig i det du sier om Auster! "Moon Palace" blir min evige favoritt - en fantastisk fortelling som også innehar ingrediensene av hvem Auster vil være som forfatter generelt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda Nyrud