Frustrerende og irriterende god trilogi. En real mind twister. Jeg er usikker på hvor mye jeg forstod, hvor mye som er meningen å forstå og hvor mange karakterer denne ene personen egentlig er. Finnes det en diskusjonstråd om denne boka? River meg i håret og jeg er på nippet til å begynne forfra igjen... Jeg skal også definitivt lese mer Auster.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg syns også trilogien er kjempegod, og i likhet med deg er jeg usikker på hvor mye jeg forstår og hva forfatterne egentlig vil. Har lest boka tre ganger, med års mellomrom og blir like fascinert hver gang - Dessuten er plottet såpass inviklet at jeg glemmer det og kan leve i spenning når jeg leser på nytt.

Paul Auster er den forfatteren jeg har lest alt av, hadde det som prosjekt i fjor. Veldig givende, de forskjellige bøkene belyser hverandre. Særlig anbefaler jeg essayene i Collected Prose, der han er personlig og forteller hvem han er og hva han har som idealer. En sjelden sympatisk type!Det skader ikke litteraturen.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Enig i det du sier om Auster! "Moon Palace" blir min evige favoritt - en fantastisk fortelling som også innehar ingrediensene av hvem Auster vil være som forfatter generelt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleser