Antar det egentlig er mer for min egen del. Det føles feil å sette disse på avbrutt, men samtidig leser jeg dem ikke for øyeblikket. Til kortere pauser er det selvsagt ikke mye vits, men f.eks når man blir lei av en serie midt i en bok og legger den vekk over lengre tid.

Hvor mange som har et behov for en sånn type kategori vet jeg ikke, men jeg er veldig opp og ned i lesehumør, og veldig rotete, så bokelskere blir på en måte en mindre kaotisk versjon for meg, der jeg holder styr på bøkene.

Det sagt ser jeg absolutt "faren" ved for mange kategorier osv. Syntes bare "Pause" manglet i min bokverden.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Et tips er å opprette en egen bokhylle som du kaller lesepause eller noe liknende. Her setter du de bøkene du har pause fra. Jeg, og andre her inne, har en slik hylle; ta en titt hvis du vil.

Lykke til i "leserotet" :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Absolutt den beste løsningen

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeThea