Under vis på profilen, der det er Avbrøt, Skal lese, Har lest osv, hadde det vært supert å ha en "Pause" kategori, når man for en eller annen grunn tar en pause fra ei bok eller to. Eller?

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 13 svar.

Jeg er enig med deg. Det hadde faktisk vært greit med "pause" på rullegardinen! Istedet for å flytte rundt på bøkene (den tungvinte måten å gjøre ting på). Når markøren står over boken vil det vise at boken er satt på pause. Den samme markering kan også brukes på diktsamlinger. "pause" er bedre enn "oppslagsverk" på diktsamlinger synes jeg da.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Du kan jo opprette en bokhylle for "dikt og poesi"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For å si det på en annen måte: iom at jeg følger flere så ser jeg hva de forskjellige leser/har lest og evt. pause på div. bøker. Jeg går rundt og kikker på gummisåler vel å merke. Jeg er en person som bruker data for hva den er verdt (programmet her da). Dessuten er jeg slik at jeg vil ha alt på GH (sirlig orden i sysakene ikke noe slinger i valsen her nei).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gummisåler?? Jeg "kikker" masse men velger å tro at det er helt legitimt. Litt av hensikten med bokelskere er vel nettopp å se og lære av andre. Det er utrolig spennende å se hva andre leser og har lest, hva de har i bokhyllene, hvilke favorittbøker de har o.s.v. Jeg tror ikke du skal føle det som "sniktitting" Kirsten. Titt i vei!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja jeg gjør egentlig det, men det virker mer spennende å si "gummisåler" hehe. Har fått utrolig mye input siden jeg ble medlem. Nå prøver jeg å redusere innkjøpene mine, heller låne på biblioteket. Interessene mine spriker i alle retninger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det har jeg forstått. "Orden og reda" er viktig. Er sånn laget jeg også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når vi først har et program som skal kunne holde orden på våre bøker. Da synes jeg det svært bakstreversk å flytte frem og tilbake på bøkene. Sånn stå'a er enten bruker vi programmet fullt ut eller så er det tilbake til "klipp og lim" igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

det har jeg allerede!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ser ikke det behovet, du vet jo selv at boka er lagt bort for en stund. Om noen lurer på hvorfor det f eks står 4-5 bøker under "leser" betyr vel ingenting? La dem lure, jeg bruker registreringen for min egen del og sjekker ikke om andre har lest ut sine bøker, eller hvor lang tid de bruker.

Jeg er vel heller redd for at registreringsmulighetene blir så mange at man bruker mer tid på slike ting enn på å lese...

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Antar det egentlig er mer for min egen del. Det føles feil å sette disse på avbrutt, men samtidig leser jeg dem ikke for øyeblikket. Til kortere pauser er det selvsagt ikke mye vits, men f.eks når man blir lei av en serie midt i en bok og legger den vekk over lengre tid.

Hvor mange som har et behov for en sånn type kategori vet jeg ikke, men jeg er veldig opp og ned i lesehumør, og veldig rotete, så bokelskere blir på en måte en mindre kaotisk versjon for meg, der jeg holder styr på bøkene.

Det sagt ser jeg absolutt "faren" ved for mange kategorier osv. Syntes bare "Pause" manglet i min bokverden.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Et tips er å opprette en egen bokhylle som du kaller lesepause eller noe liknende. Her setter du de bøkene du har pause fra. Jeg, og andre her inne, har en slik hylle; ta en titt hvis du vil.

Lykke til i "leserotet" :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Absolutt den beste løsningen

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig! Noen ganger skjer det ting som gjør at man må ta pause i en bok, litt lengre pause enn bare til neste dag o.l. og da kunne det vært greit med en "Pause"- knapp, for man har jo egentlig ikke avbrutt boken, og man leser jo den ikke lenger.. havner litt midt i mellom liksom :) Av og til mister man rett og slett lese- gnisten og boka blir lagt vekk til man finner tilbake gnisten. Da hadde "pause" vært veldig ideelt :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardHarald KNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGBeathe SolbergMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin Fjellheim