Jeg synes det er moro :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Nysgjerrige meg lurer veldig på hvor du fant det hen?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg skrev bare uttrykket inn i søkefeltet og begynte å jobbe meg igjennom nettsider. Fant noe som virket interessant/relevant og bygde videre på det.

Søkte på de forskjellige latinske ordene osv. og satte sammen. Jeg fikk veldig god hjelp da jeg fant uttrykket "Sta viator heroem calcas" som betyr "Stop traveller Thou treadest on a hero`s dust."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

brukte du google? føler mange ganger når jeg søker så får jeg alt annet enn det jeg søker om.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, jeg bruker google. Det er det jeg er mest vant til. Jeg tror det har med tålmodighet å gjøre, Kirsten. Det har jeg lært meg, og det kan ta lang tid å finne det du er ute etter. Men når/hvis du finner, så er det desto mer tilfredsstillende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone HHarald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiHilde Merete GjessingEster STorAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe SolstadMorten MüllerEllen E. MartolGro-Anita RoenBenedikteAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIngunnBerit RIngunn SLisbeth Kingsrud Kvisten