Først drepte de pappa av Loung Ung er veldig gripende. En annen bok fra Kambodsja er Den siste reisen til Phnom Penh av Jesper Huor. Den kan jeg anbefale.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Tusen takk for tipset om "Først drepte de pappa"! Det var en meget sterk bok som bidro til å gjøre møtet med Kambodsja enda mer gripende. Anbefaler den videre :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så bra at du likte boka! En annen bok i samme sjanger er: "Den siste reisen til Phnom Penh" av Jesper Huor. Den er også veldig opplysende om forholdene i Kambodsja under Røde Khmer. Jeg ser at jeg har foreslått den før, men allikevel gjentar je at den også sier ganske mye.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den har jeg og lest. Helt tilfeldig røsket jeg den med meg fra hylla på ARK. Og den var virkelig verdt og lese. Man får et innblikk i en verden, som er totalt ukjent for oss.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for tips! Da veit jeg hva jeg skal ønske meg til jul i år ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Helena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland Skjeggerud