Jeg også er spent på hvordan de får frem tankene og følelsene til Katniss, siden hun sjuler dem så mye av tiden. Foreksempel forholdet til Peeta, hvordan skal de få frem hva som er "ekte" og ikke?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Tror det er det som ofte gjør filmatiseringer av bøker så skuffende.. Filmen kan egentlig være veldig bra med gode skuespillere og manus, men det blir aldri helt det samme fordi det rett og slett er umulig å gå like dypt inn i tankene og følelsene til karakterene (som man gjerne har blitt veldig glad i og "godt kjent med"). Men det hender jo at filmen er like god eller enda bedre enn boka, så vi krysser fingrene for det:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryKirsten LundHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig T