Traileren til filmen er HER!! Hva syns dere????

http://networkedblogs.com/pXDcg

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 12 svar.

Det er sikkert en del som kommer til å bli skuffet over filmen. Det blir jo ganske ofte sånn når det blir laget filmer av kjempepopulære bøker. Alle har sin egen versjon av boka, og dermed alle kan ikke bli tilfredssilt. Personlig gleder jeg meg til filmen og er veldig spent på hvordan den blir.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har nettopp lest den første boka, og så vidt begynt på den andre. Noe av det beste og mest spennende jeg har lest på lenge. Så filmtraileren i dag, og tror det kan bli en kjempefilm. Likte godt skuespillerene for de viktigste rollene, selv om de ikke stemte helt med mine bilder Bortsett fra Gale som var kanskje 98% lik. "May the odds be ever in your favor. March 23, 2012" :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Huff, det er så vanskelig å bli fortrolig med karakterene når de lager film av bøker. Man har fått sin egen mening om hvordan de ser ut, og det stemmer aldri når man ser skuespillerne... Katniss var altfor "normal" i filmen... Men jeg gleder meg likevel til å se filmen...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, skuespillerne står ikke alltid til forventningene våre. Alle har jo hver sin Katniss, Peeta og Gale ++. blir gøy å se hvordan de har tolka karakterene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gleder meg! Tror i alle fall de har valgt riktig skuespiller til hovedpersonen. :) Jeg tror det er mange bøker som er vanskligere å filmatisere. Det er jo veldig mye handling i disse bøkene. Tror det blir bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig, det blir nok supert!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Blir sikkert ikke like bra som boka. Men ser ut til den blir skikkelig bra :D Og gleder meg masse masse.. Og i mellom tida må jeg få lest bok 2 og 3, hvilket jeg ikke har fått gjort enda :O

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spennende, ser bra ut. Har erfaring med at boken er som oftest mye bedre enn filmen. Men hvem vet, en kan jo bli overrasket også ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tror det blir vanskelig å lage en film som lever opp til boka, synes det som gjør den så bra er Katniss sine tanker og refleksjoner! Men gleder meg likevel masse til den kommer på kino:)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg også er spent på hvordan de får frem tankene og følelsene til Katniss, siden hun sjuler dem så mye av tiden. Foreksempel forholdet til Peeta, hvordan skal de få frem hva som er "ekte" og ikke?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tror det er det som ofte gjør filmatiseringer av bøker så skuffende.. Filmen kan egentlig være veldig bra med gode skuespillere og manus, men det blir aldri helt det samme fordi det rett og slett er umulig å gå like dypt inn i tankene og følelsene til karakterene (som man gjerne har blitt veldig glad i og "godt kjent med"). Men det hender jo at filmen er like god eller enda bedre enn boka, så vi krysser fingrene for det:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

jepp det gjør jeg også :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KKirsten LundKine Selbekk OttersenMcHempettStig TIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrld