Ja, denne boken leste også jeg for flere år siden. Samtidig leste jeg flere av hans andre romaner. Ajtmatov døde for noen år siden og det gjorde meg trist. Jeg anbefaler alle hans bøker, kanskje spesielt Den hvite dampbåten, men også Tidlige traner. Enig i at han burde leses av mange flere bokelskere, det fortjener han!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg har bare lest Og dagen varer lenger enn et århundre, og syntes den var bra. Har så vidt hørt om noen av hans andre bøker, men forstår nå at jeg bør holde øynene åpne på bruktmarkeder. Jeg likte så godt språket hans, og handlingen i nevnte bok var så original: I tillegg så kom han fra og skrev om et område jeg er interessert i.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takket være deg Lise, så har jeg lest alle de 3 bøkene du nevner av Ajtmatov. Lånte de på biblioteket, har vært så heldig at jeg har funnet de som bruktbøker i ettertid.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Så flott! Er de ikke fine og poetiske. Det er liksom du kommer inn i en annen rytme i sjelen hvis det går an å si det sånn! Det er absolutt bøker jeg leser om igjen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jo, det er de virkelig. Glemte i farta å si at jeg har nylig funnet nok ei bok av forfatteren. Den heter "Gapestokken", gleder meg til jeg skal ta fatt på den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den tror jeg ikke jeg har lest. Skal se om de har den på biblioteket! Takk for tips!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

RufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenHarald KTine SundalHildeKirsten LundToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid Sæverhagen