Leste i alle fall en ungdomsbok en gang som het Moonie - om sekten med samme navn. Ganske fascinerende, så vidt jeg husker. Utgitt i ungdomsbokklubben rundt 1990 (tror jeg). Forfatteren heter Iben Melbye.

Ellers blir datteren til hovedpersonen i Philip Roths American Pastoral involvert i en slags sekt (riktignok mer politisk enn religiøs).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Eg og har lese Moonie. Boka vart kjøpt gjennom ungdomsbokklubben på slutten av 90-talet, men er visst utgitt i 1989.

Eg hugsar at eg likte boka, men det er for lenge sidan eg las ho til at eg hugsar meir enn at det handla om ein gut som vart involvert i ei sekt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter å ha lest dette fikk jeg veldig lyst til å lese boken, men har bare funnet en dansk utgave så langt. Skal sjekke det opp nærmere. Har enda ikke lest noe av Roth, men det er på høy tid å begynne. Skal sjekke opp romanen du nevner.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg var også inne på den "artikkelen" når jeg googlet for å finne forfatternavnet. Den er jo interessant... og fungerer mer som en reklame for boka enn som et effektivt motsvar, spør du meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandHarald KLinda NyrudPi_MesonPiippokattaStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer Smedaas