Du skriver veldig bra om bøker. Blir virkelig inspirert til å lese. Hva slags bakgrunn har du? Skriver du noe selv, eller "bare" leser og anmelder?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Takk for det! ;-) Jeg er jurist og jobber innenfor ledelse. Jeg kunne nok godt tenke meg å skolere meg mer innenfor litteraturvitenskap, men tiden strekker dessverre ikke til. Jeg bare leser og anmelder, men har en drøm om å skrive noe selv en gang ... Sikkert som veldig mange andre. ;-)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Skrive selv ! Ja, det burde du ! :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jo, det er sikkert mange som drømmer om det, men her tror jeg du har et fortrinn, Rose-Marie. Du skriver ledig og godt med et tydelig og lett tilgjengelig språk. Derfor er dine bokanmeldelser en fornøyelse å lese. Håper du vil lykkes med et bokprosjekt en gang.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

;-) Takk for hyggelige ord!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg melder meg på her; liker godt å lese dine anmeldelser - og forbausende ofte er jeg enig med deg og du klarer å få fram det viktige og setter så bra ord på det jeg kanskje har litt vage tanker omkring!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Therese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill Revheim