Har stort sett likt Samartins bøker, men nå syns jeg det blir alt for mange overnaturlige sidesprang i bøkene hennes. Så jeg er helt enig med deg i at det holder med disse to bøkene om pilgrimene.

Syns der er kommet veldig mange bøker hvor det overnaturlige er med som en del av historien, og sitter igjen med en fornemmelse av at dette er en trend i tiden, og derfor tas med por å selge fler bøker.

Selv er jeg så pass lei at det blir svært lenge til jeg åpner sånne bøker igjen. (Bare jeg blir ferdig med "Snøbarnet" av Eowyn Ivey.)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg likte boka godt. Men er enig i at slutten var merkelig. Måtte bare bestemme meg for at det var slik den var uten å gruble så mye over den..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Absolutt enig!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kristine LouiseBerit B LieOlemgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig T