En nydelig bok som jeg koste meg veldig med. De parallelle historiene flettes sammen på svært elegant vis. Jeg må imidlertid si at jeg stusset over slutten, skjønte ikke helt hva som faktisk skjedde. Jeg hadde håpet på en skikkelig god ende på historien, så jeg ble litt skuffet. Tror kanskje det kan bli litt i overkant å dra denne historien videre ut i en tredje bok...

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Har stort sett likt Samartins bøker, men nå syns jeg det blir alt for mange overnaturlige sidesprang i bøkene hennes. Så jeg er helt enig med deg i at det holder med disse to bøkene om pilgrimene.

Syns der er kommet veldig mange bøker hvor det overnaturlige er med som en del av historien, og sitter igjen med en fornemmelse av at dette er en trend i tiden, og derfor tas med por å selge fler bøker.

Selv er jeg så pass lei at det blir svært lenge til jeg åpner sånne bøker igjen. (Bare jeg blir ferdig med "Snøbarnet" av Eowyn Ivey.)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg likte boka godt. Men er enig i at slutten var merkelig. Måtte bare bestemme meg for at det var slik den var uten å gruble så mye over den..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Absolutt enig!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig angående slutten.
Slutten har vært diskutert på andre linker også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

leste ferdig boka igår, og likte den veldig godt, med unntak av de siste par sidene.. synes slutten var unødvendig, og uforståelig, så velger rett og slett å se vekk ifra den. For meg sluttet historien der de trefftes på slutten, der de to historiene møttes. :-)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Helt enig, koste meg med boken, og plutselig var det skjedd noe jeg ikke fikk med meg! Måtte bla tilbake, men følte nesten at det manglet noen sider! Hmmm, merkelig!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jammen godt det ikke bare er meg som ikke skjønte den slutten. Jeg ble rett og slett mektig irritert på slutten i denne boka.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Samme her. Akkurat ferdig med boka og måtte inn her for å se om noen hadde forstått noe jeg ikke skjønte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig. God bok, som alltid med Samartin, men forsto ikke slutten...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Aud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn S