Gaiman begynte jo som manusforfatter til tegneserier, og det var seriene hans jeg leste først. "Sandman" er en av de best skrevne seriene noensinne, mener jeg. Jeg ser du ikke har "Stardust" på listen din. Det er en fantasy-roman, men den er mer poetisk enn spennende - den er trolsk, eventyraktig, og veldig god, synes jeg. Favoritten min er "Neverwhere". Novellene hans har jeg nok ikke lest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Stardust har jeg lest. Er fakrisk en av få bøker hvor jeg syns filmen er bedre... Har hørt om Sandman, men har ikke sjekket de ut ennå. Tror jeg må gjøre det neste gang jeg er innom biblioteket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Heidi HoltanHelge-Mikal HartvedtBerit B LieEileen BørresenHanneHelena EDaffy EnglundLeseberta_23Elin Fjellheimingar hTove Obrestad WøienMarianneNLesevimsaJulie StensethBeathe SolbergTone Maria JonassenTone HHanne Kvernmo RyeLinda NyrudEvaBjørg  FrøysaaKirsten LundDemeterReidun Anette AugustinVibekeHarald KVannflaskeConnieStig TAmanda AChristin SillibakkenCecilieAgnete M. HafskjoldIngeborg GBenedikteAnniken RøilAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandLaila