Nå er jeg nettopp begynt å like Neil Gaimans bøker, etter å ha lest noen av barnebøkene hans. Har ikke lest noen av de tidlige bøkene han har skrevet ennå ;) Har Neverwhere, Anansi boys, Good Omens og American gods på lese lista. Noen andre du anbefaler?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Gaiman begynte jo som manusforfatter til tegneserier, og det var seriene hans jeg leste først. "Sandman" er en av de best skrevne seriene noensinne, mener jeg. Jeg ser du ikke har "Stardust" på listen din. Det er en fantasy-roman, men den er mer poetisk enn spennende - den er trolsk, eventyraktig, og veldig god, synes jeg. Favoritten min er "Neverwhere". Novellene hans har jeg nok ikke lest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Stardust har jeg lest. Er fakrisk en av få bøker hvor jeg syns filmen er bedre... Har hørt om Sandman, men har ikke sjekket de ut ennå. Tror jeg må gjøre det neste gang jeg er innom biblioteket.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fragile Things og Smoke and Mirrors er også gode :) Samlinger av korte fortellinger, dikt og slikt. Synes de gir et godt innsyn i mannens fantasi og bredde. Men American Gods og Neverwhere er nok mine største favoritter blant bøkene hans. Og har du fått med deg Crazy Hair av barnebøkene? Og Sandman-serien?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, Crazy Hair er bra. Har lest mange av barnebøkene hans :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Sol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiTor-Arne JensenHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingHarald KLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteChristin SillibakkenTrude Jensen