Er imponert over folk som faktisk leser kokebøker. Og enda mer om de til og med lager maten som står i dem! Slike bøker som dette er jo bare forferdelig deprimerende, bare man leser artikler om emnet forstår man jo at man er dømt til evig karbofortapelse...sukk... I stedet for å bli inspirert til å bli litt sunnere, føler man at det aldri blir bra nok uansett og graver seg heller ned i høykarbosnadderet... Akk ja.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Men du skjønner... det er ingen ren kokebok. Den inneholder masse informasjon som jeg har funnet nyttig. Oppskriftene er kun en liten del og jeg har prøvd noen av dem også. Med hell :o) Jeg liker det lettvint og er ikke spesielt glad i å lage mat... jeg liker det ikke i det hele tatt faktisk! MEN: Etter 5-6 dager på lavkarbo-kost følte jeg meg bedre og mer opplagt enn jeg har gjort noensinne, helt sant. Gi'n en sjanse hvis du har trua ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tja... Det er sikkert bra i moderat utgave. Men etter å ha lest intervju med Hexeberg i Magasinet, ble jeg litt mer skeptisk. Som ung hadde hun stadig slanket seg med ananaskurer og lignende tull, så hadde hun vært bulimiker, deretter overbevist vegetarianer, og nå lavkarbo. Ingen kan si at denne dama har et normalt forhold til mat! Det er tydelig at hun er litt besatt av emnet, og da føler jeg i alle fall at man må ta hennes overbeviste lavkarbomisjonering med en stor klype...hvetemel... :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den samme regelen gjelder her som i andre sammenhenger: Det er absolutt tillatt å bruke både hode og fornuft ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne M