Husker jeg var på et loppemarked en gang og måtte gi kr. 100,- for boka fordi han som solgte den syntes den var SÅ bra. Det var jo også en måte å prissette boka på tenkte jeg, men ga ham hundrelappen. Og så viste det seg sannelig, den var verdt hver eneste krone. :-))))

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 8 svar.

haha, dét kaller jeg dedikert bokselger :D

Ble litt nysgjerrig på hvilken bok det var jeg nå :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skal være en sann historie skrevet av en munk i Tibet som het Lobsang Rampa (håper navnet er helt riktig :-) ) og bokas tittel er "Det tredje øye". Kultbok mente han som solgte den og som så ut som en tidligere hippi. :-))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Et uunngåelig spørsmål her er: HVILKEN bok gjaldt det? (Jeg spør fordi jeg alltid er på jakt etter tips om gode bøker.)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nå sitter jeg i Spania for øyeblikket og det er noen år siden jeg leste den. Lette febrilsk etter den i flyttinga her for en stund siden. Borte vekk. Ei eldre bok. Selgeren kalte det ei kultbok. En sann historie skrevet av en munk i Tibet og tittelen var "Det tredje øyet" Munkens navn tror jeg var noe slikt som Lobsang Rampa, men er ikke helt sikker. Men finner jeg boka skal den leses en gang til :-))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lobsang Rampa heter Cyril Henry Hoskins f.1910-d.1981 Det tredje øyet utkom 1955 på Engelsk. Norsk 56-57. Han skrev ca 20 bøker og han var en stor bløffmaker. Står mye om han hvis du søker på Google...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Heisan der ! :-) Ja, jeg har hørt litt om at han var en bløffmaker, men men.... Er nå alt bløff da ??? Er medlem av et par ordener selv med en del esoterisk lærdom som man etterhvert erfarer.... Men mulig du har rett.... Jeg må finne den boka og lese den om igjen ! Siden du går så veldig hardt ut mot ham ble jeg enda litt mer nysgjerrig. Skepsis er jo sundt det da... og jeg takker for svaret ditt. :-))


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk for svaret. Prøvde å finne boka her på "Bokelskere". Fant riktignok ei bok med tittelen "Det tredje øyet", men det var neppe den samme.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Finner ikke noen norsk utgave jeg heller, men her er i alle fall den engelske.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Karin  JensenAlice NordliOleRufsetufsaBård StøreTheaTrude JensenSolConnieEli HagelundPer LundKjersti SJulie StensethTor-Arne JensenStig TTone SundlandAnn ChristinPiippokattaVidar RingstrømGunillaRandiAMorten MüllerTorill RevheimMarianne AugustasiljehusmorSynnøve H HoelJBHarald KVariosaAvaInger-LiseHelena EAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBeate KristinHanne Kvernmo RyeTone HKirsten LundNina M. Haugan FinnsonRisRosOgKlagingRune