Hjertelig takk for anbefalingen av denne boken - hadde ikke hørt om den før jeg leste din omtale av den over. Og den leste jeg endog noe flyktig siden jeg ikke liker å få røpet for mye av innholdet før jeg selv setter i gang med lesingen.

Jeg er glad i noveller, men kun når jeg finner dem riktig gode både i språk og innhold. Denne novellesamlingen innfrir alle mine ønsker. Jeg synes det er noe uendelig vemodig og sårt over historiene der de alle på en eller annen måte handler om store tap. Det settes et gripende og lett rystende punktum med novellen "En bortskjemt mann". Jeg deler fullstendig din oppfatning av at dette er den sterkeste historien, og den som gjør mest inntrykk i hvert fall på meg.

Anbefales virkelig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Som du sikkert har sett har jeg skrevet om boka før, men ikke etter at jeg hadde lest den ferdig.

Er egentlig ikke så glad i noveller,går heller etter de tykkere romanene, men denne novellesamlingen har åpnet øynene mine for at en historie ikke trenger så mange ord bare den er godt skrevet.

Leste den ut i løpet av noen timer, og kommer sikkert til å ta den frem igjen snart. Det vil si, når den kommer i hus for den er på utlån nå.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ble virkelig glad for din tilbakemelding på denne novellesamling! Jeg hadde heller ikke hørt om den før jeg tilfeldigvis kom over den i sommer. Bare omslaget! Det er så vakkert! Dette er en terningkast seks-bok!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtAnne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviHarald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeHeidi