Enig. Fantastisk roman. Hadde den med mine 8. klassinger i fjor, og de elsket den.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Dette er en av de beste bøkene jeg har lest i år! Mulig at den blir mislikt så mye fordi de tvinges til å lese den? Husker jeg mislikte sterkt å bli tvunget til å lese bestemte bøker da jeg gikk på skolen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg må tilstå at jeg ventet i mange år med å lese denne, i den troen at det var en tung, kjedelig bok. Endelig en dag, da jeg ikke hadde noe annet å lese, åpnet jeg den. Og jeg kunne bare ikke legge den fra meg, jeg nøt den fra første side. Og lo meg fillete iblant. Leste den omigjen for en tid siden og var like fascinert.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Tror jeg du har veldig rett i Ladybug. Synd at folk skal gjøre motstand mot en slik bok dog.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

IngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald K